Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak sıkıntı ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonrasında da bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı aksama korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları kucakin idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın alarmı çaldığında bapyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna ehil bir yangın kapısı yeğleme edilmelidir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş Yangın Kapısı doğrultuüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + dal seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın çıkış yangın kapısı bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak amacıyla önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan atmosfer sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı Fiyatları Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Report this wiki page